Liity Annalect-tiimiin

Jos olisit illallisilla, mitä kertoisit uudelle tuttavuudelle työstäsi? Mitä jos voisit kertoa, että työskentelet tiimissä, jonka tavoitteena on keksiä markkinointi uudelleen? Saattaa kuulostaa hieman mahtipontiselta, mutta Annalectilla se on oikeasti mahdollista. Näemme itsemme yhdistelmänä kilpailevia filosofioita. Olemme analyyttisellä tavalla luova, kokenut startup-yritys, joka muuttaa monimutkaisen yksinkertaiseksi. Liiketoiminnallamme on suoraviivainen fokus, joka arvostaa kaikki uudet ideat korkealle. Porukassamme on asiantuntijoita aloilta, joita ei 10 vuotta sitten ollut vielä olemassakaan.

Meissä yhdistyy uniikilla tavalla osaaminen datanhallinnasta ja teknologiosta syväluotaavaan analytiikkaan, tutkimukseen ja strategiseen markkinoinnin konsultointiin. Olemme osa maailman toiseksi suurinta markkinointiviestinnän yritysryhmää Omnicom Groupia. Suomessa toimimme saumattomasti yhteen ToinenPHD:n ja OMD Finlandin asiantuntijoiden kanssa. Me hallitsemme tietoa, ja he laittavat tiedon tuottamaan. Työskentelemme kaikkiaan noin 400 globaalin ja suomalaisen brändin kanssa, mukaan lukien Cloetta, Marimekko, Disney ja OP.

Markkinointia ei keksitä uudelleen pysymällä paikallaan, joten jos olet valmis harppaamaan eteenpäin, kerro siitä meillekin.

Avoimet työpaikkamme


Annalect