Parhailla työkaluilla dataan kiinni

Olemme yhteistyössä globaalien ja paikallisten teknologiatoimittajien kanssa luoneet yhä parempia työkaluja markkinoinnin automaation ja datan aktivoinnin hyödyntämiseen. Osaamisemme taustalla on hyvät suhteet eri toimittajiin sekä erityisesti pitkäaikainen kokemuksemme datan parissa työskentelystä. Olemme kehittäneet Suomessa viisi vuotta omaa dataosaamistamme. Voimmekin ylpeinä sanoa olevamme yksi markkinoiden parhaista asiakkaan haasteiden ratkaisijoista.

 

 

Töihin tartutaan oikeilla työkaluilla

Teknologia ei ole itseisarvo, eikä se yksinään ratkaise mitään. Monesti työkaluja valittaessa turvaudutaan ylimitoitettuihin ratkaisuihin, tai ostellaan uusia työkaluja, vaikka vastaavat ovat jo asiakkaan käytössä. Meidän tehtävämme on auttaa näkemään mitä asiakkaamme oikeasti tarvitsevat ja löytää eri käyttötarkoituksiin [usercaset] sopivat ratkaisut. Olemme tässä neutraali toimija. Emme myy teknologiaa, vaikka olemmekin kaikkien toimittajien kumppani.

 

Työkalut eivät yksinään takaa menestystä kilpailussa

Uskomme että teknologia tuo kilpailuetua, silloin kun sitä on osattu hyödyntää oikein uudella tavalla tai eri työkaluja yhdeksi uniikiksi kokonaisuudeksi yhdistämällä. Näin synnytettyä etumatkaa kilpailijoiden on hankala jälkikäteen kuroa umpeen pelkällä kopioinnilla.

Suomessa ja muualla maailmalla etsimme jatkuvasti uusia teknologioita, jotka mahdollistavat uusia asioita tai tehostavat vanhoja toimintatapoja. Olemmekin erittäin iloisia siitä, että pystymme tarjoamaan myös startupeille loistavan mahdollisuuden kurottautua kauttamme kohti kansainvälisyyttä. Jos sinulla on teknologinen idea, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Arvioimme joka viikko uusia ratkaisuita.

 

 

Esimerkkejä strategisista teknologiakumppaneistamme:

 

 

Joni Jantti